sim only met internetWe hebben de afgelopen jaren in een zogenaamde “crisis” gezeten. Het was een moeilijke tijd voor veel mensen. Banen stonden op de tocht, en het kopen van een huis werd alsmaar moeilijker. Gelukkig zitten we momenteel weer in een betere periode. Het gaat weer wat beter met de economie. Maar de crisis heeft er wel voor gezorgd dat mensen meer gaan nadenken over hun uitgaven. Zo denken bijvoorbeeld veel mensen aan hun mobiele telefoon rekening. Deze kan best prijzig zijn iedere maand. En je moet het wel ophoesten. De reden dat dit zo hoog is, komt doordat je vaak voor je telefoon betaald. Steeds meer mensen kozen voor een goede telefoon die ze al hadden, en namen een sim only abonnement erbij.

Dat scheelt in de kosten

En flink ook. Je bespaard gemakkelijke enkele tientjes per maand. Op jaarbasis is dit toch redelijk wat. Je kunt er misschien wel van op vakantie als je een momenteel een heel duur abonnement hebt. Met een sim only heb je overigens helemaal niets te klagen hoor, laten we dat voorop stellen. Je kunt gewoon gebruik maken van internet als je een smartphone hebt. Er zijn overigens ook speciale sim only en onbeperkt internet abonnementen beschikbaar op het internet. Zo kunt je onbeperkt met je sim only telefoon genieten van het internet. Zonder je zorgen te hoeven maken over een bundel.

Is mijn telefoon nog wel goed?

In moeilijke tijden gaan mensen kijken naar wat ze hebben. En vaak komen ze tot de conclusie dat de smartphone die ze momenteel hebben, eigenlijk nog wel in orde is. Soms kan de telefoon helemaal worden gereset, en is deze weer als nieuw. Oke, je hebt niet meer het nieuwste model tot je beschikking, maar het werkt verder nog prima. En je bespaard kosten. Dit is de reden dat de sim only abonnement te afgelopen jaren zo enorm in populariteit zijn gestegen, dit is althans onze insteek. Wilt u meer informatie over sim only telefoons bekijken, kijk dan op deze sim only website (klik).