geld besparenVaillant is een bekende naam in de CV ketel branche, en ook voor consumenten is het een naam die erg bekend is. Het bedrijf is Duits, maar is in heel Europa actief in de verwarmingsbranche. Ook in Nederland zijn veel consumenten geïnteresseerd in een ketel van Vaillant. De ketels zijn tegenwoordig allemaal voorzien van HR technologie, wat staat voor hoog rendement. Dit zorgt ervoor dat er veel bespaard kan worden. Een hoge rendement verbruikt namelijk veel minder gas dan een reguliere ketel van enkele jaren geleden.

Nederlandse Producenten

Remeha is een Nederlandse producent van CV ketels. Deze ketels zijn ook van zeer goede kwaliteit, en voornamelijk de Remeha Calenta is een erg goede keuze. De ketel is heel goed betaalbaar, en heel zuinig in het gebruik. Er zijn diverse opties als u voor deze ketel wilt kiezen. Er zijn namelijk verschillende soorten beschikbaar. Voornamelijk afhankelijk van hoe groot uw woning is, en hoeveel water u per minuut wilt hebben. Afhankelijk van uw wensen kan de ketel duurder of goedkoper worden. Laat u daarom dus goed informeren over het onderwerp.

Bespaar gas met HR ketel

Als u voor een nieuwe ketel wilt gaan, is het belangrijk om te weten dat u veel gas kunt gaan besparen. En zoals u waarschijnlijk wel weet, is gas een grote uitgave op uw energierekening. Daarnaast is minder gas verbruiken ook goed voor het milieu. Er zijn dus diverse voordelen als u een nieuwe ketel gaat bestellen.

Vaak kunnen de ketels ook snel worden geplaatst. Vaak binnen enkele dagen. Als u dus problemen met uw huidige ketel heeft, kan dit snel worden verholpen door het plaatsen van een nieuwe. Ook kunt u optioneel gebruik maken van een onderhoudscontract. Er wordt dan ieder jaar gecontroleerd of uw ketel nog in orde is. Dit is belangrijk voor de levensduur van uw nieuwe ketel.