schotel internet bestellenHet internet, we hebben er allemaal dagelijks mee te maken. Een filmpje bekijken op Youtube. Of even de bankzaken regelen via het internet. Alle zaken worden tegenwoordig per e-mail besproken. Een leven zonder internet is dus eigenlijk niet meer voor te stellen. En dit is allemaal best snel gegaan. Een jaar of 15 geleden was dat allemaal nog heel anders. Je kunt je dus wel voorstellen dat je dus eigenlijk niet zonder internet kunt leven. Het klinkt misschien heel dramatisch, maar bij veel bedrijven kun je niet eens klanten worden zonder een e-mailadres. Als je dus geen breedband internet tot je beschikking zou hebben, zou je behoorlijk achter de feiten aanlopen.

Toch hebben sommige Nederlanders geen internet

En dat zijn echt niet alleen de “oude vrouwtjes”. Gewoon mensen zoals jij en ik, die dolgraag snel internet zouden willen hebben, maar het simpelweg niet kunnen aanvragen. Als u woonachtig bent op een boerderij bijvoorbeeld, kan het zijn dat u met dit probleem te maken krijgt. Want vaak woont u dan te ver van de centrale af om adsl internet te kunnen aanvragen. Ook is de kans groot dat er geen kabel aanwezig is op uw locatie. Dus die opties vallen beiden af. Als u inderdaad geen kabel tot uw beschikking heeft, dan kijkt u waarschijnlijk televisie via de satelliet. En die satelliet of schotel is uw redding in de branding!

Schotel breedband internet

Alhoewel niet veel mensen er van op de hoogte zijn, is de schotel ook in te zetten voor internet. Er zijn providers die zich hierin specialiseren. Naar alle waarschijnlijkheid heeft u wel een nieuwe schotel nodig. De schotel moet namelijk zowel kunnen verzenden als ontvangen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. U kunt kiezen uit een snelheid, en een datalimiet. Ook zijn er nog andere voordelen te bedenken voor internet via de schotel. En dat is dat u vrijwel altijd dezelfde snelheid kunt realiseren. Geen haperingen, of minder snelheid door uw locatie. Ook hoeven er geen ingewikkelde kabels worden aangelegd. Satelliet internet is in feite plug en play!