advocaat letselschadeU moet er toch niet aan denken dat iemand letsel bij u toebrengt. Het kan gebeuren op het werk, tijdens een ongeluk of in een prive situatie. Het is altijd erg vervelend, en als de schade dermate erg is, kan dit voor u veel problemen opleveren. Het zou zo kunnen zijn dat u bijvoorbeeld niet meer kunt werken, of op een andere manier in de problemen komt. Een schadevergoeding is in sommige gevallen dan ook op zijn plek. U kunt er immers niets aan doen dat u dit is overkomen.

Natuurlijk kunt u altijd een letselschade advocaat inschakelen. Maar het is nooit 100% duidelijk of iemand de kosten krijgt vergoed, als achteraf blijkt dat er geen aansprakelijkheid was. Hierdoor was het voor sommige mensen een grote stap om een rechtszaak aan te spannen. Ze moesten immers zelf de advocaat betalen, ongeacht of deze zou winnen.

Vanaf 1 januari 2014 is hier verandering in gekomen. Letselschade advocaten mogen nu optreden op no cure no pay basis. Tot voor kort mocht dat niet. Dit is goed nieuws voor mensen met letselschade, want de stap is nu een stuk kleiner. Mensen kunnen nu overleg hebben met een specialist op dit gebied, en hoeven alleen te betalen op het moment dat er daadwerkelijk gewonnen wordt. Zeker geen slechte ontwikkeling dus. In veel andere gevallen is het inhuren van een advocaat op no cure no pay basis nog altijd niet toegestaan.

Is u letsel aangedaan? En zoekt u naar een goede no cure no pay letselschade advocaat? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Op het internet zijn verschillende bedrijven te vinden die u kunnen helpen. Kijk wel goed uit, er zijn letselschade bureau’s die geen advocaten zijn. Vaak kunt u hier op hun website meer over vinden.

Bekijk ook de website: http://www.letselschadeadvocaat-nocurenopay.nl/